Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 300 g biscuiti
  • 50 g ciocolata
  • 2 banane
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 2 budinci de caramel
  • 200 ml frisca
  • 1 plic de ness

Mod de preparare

Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea.

Biscuiti sunt rupti marunt sau macinati dupa preferinta.

Adaugi margarina si ciocolata topita peste biscuiti, unde amesteci bine, dupa care torni compozitia intr-o tava de tort care apoi poate sa se desfaca, presari usor biscuiti si dai la rece 30 de minute.

Bananele decojite, le dai rondele .Le pui peste stratul de biscuiti, stropesti cu sucul de lamaie si acoperi cu cele 2 budinci de caramel pregatite conform instructiunilor de pe plic.

Bati frisca si incorporezi plicul de ness, apoi pui frisca peste budinca si dai la rece.

Pe deasupra se orneaza cu cacao.

Pofta Buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise