Tort Diplomat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 g gelatina
  • 7-8 oua
  • 500 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 1 litru frisca
  • Piscoturi
  • Margarina
  • Fructe:
  • Piersici
  • Banane
  • Ananas
  • Kiwi
  • Mandarine
  • Portocale

Mod de preparare

4 plicuri gelatina (40 g) → se toarna apa peste

7-8 oua

500 g zahar → se pun pe foc, la beu-marine

400 ml lapte

gelatina, se incorporeaza aproape cand iei compozitia de pe foc

frisca se adauga, atunci cand compozitia s-a racit

Intr-o cratita se pune folie

Se taie piscoturile si se lipesc cu margarina de marginile recipientului

Fructele taiate marunt le adaugam in interior

(peste fructe se pune jumatate din compozitie, peste care se adauga piscoturi, se baga la frigider, dupa care punem restul fructelor si ultima parte din compozitie, peste care adaugam piscoturi si le bagam la frigider pana a 2-a zi. Cand in aranjam pe farfurie si in ornam. )

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise