Tort Diplomat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 g gelatina
  • 7-8 oua
  • 500 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 1 litru frisca
  • Piscoturi
  • Margarina
  • Fructe:
  • Piersici
  • Banane
  • Ananas
  • Kiwi
  • Mandarine
  • Portocale

Mod de preparare

4 plicuri gelatina (40 g) → se toarna apa peste

7-8 oua

500 g zahar → se pun pe foc, la beu-marine

400 ml lapte

gelatina, se incorporeaza aproape cand iei compozitia de pe foc

frisca se adauga, atunci cand compozitia s-a racit

Intr-o cratita se pune folie

Se taie piscoturile si se lipesc cu margarina de marginile recipientului

Fructele taiate marunt le adaugam in interior

(peste fructe se pune jumatate din compozitie, peste care se adauga piscoturi, se baga la frigider, dupa care punem restul fructelor si ultima parte din compozitie, peste care adaugam piscoturi si le bagam la frigider pana a 2-a zi. Cand in aranjam pe farfurie si in ornam. )

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise