Tort spaghetti

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • - 400g spaghetti
  • - 600 ml smantana
  • - 4 oua ecologice
  • - 150g rosii uscate
  • - 80g branza Gouda rasa
  • - 80g branza Brie taiata cubulete
  • - 2 maini parmezan ras
  • - 2 maini baby spanac
  • - 5-6 frunzulite salvie
  • - putin ulei de masine
  • - un cubulet unt
  • - sare de mare
  • - piper

Mod de preparare

Pastele le-am fiert in multa apa cu sare. Atentie, introduceti pastele in apa doar cand aceasta este clocotita si lasati sa fiarba mai putin cu 2 minute decat timpul indicat pe ambalaj. Lasati-le apoi la scurs.

Intr-un bol mare amestecati smantana, oualele batute, sarea de mare si piperul dupa gust.

Adaugati apoi branzeturile, pastrand 4 cubulete de branza Brie pentru mai tarziu. Adaugati si baby spanacul, rosiile uscate taiate marunt si amestecati. La final puneti si pastele si amestecati bine de tot.

Ungeti cu unt o tava cu diametrul de 23 cm si asezati in aceasta amestecul de paste. Introduceti la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 30 minute pana capata o crusta aramie.

In acest timp puneti intr-un mojar cateva frunzulite de salvie si putin ulei de masline. Pisati cu grija frunzulitele fara a le rupe.

Dupa 30 de minute scoateti tava din cuptor, iar cu dosul unei linguri formati 4-5 spatii mici in care introduceti frunzulitele de salvie si cate un cubulet din branza Brie ramasa si reintroduceti la cuptor pentru alte 10 minute.

Branzeturile rafinate se potrivesc de minune cu pastele crocante la exterior si pufoase in interior, la fel si cu rosiile uscate. Incercati cu incredere si veti gusta o felie din gastronomia italiana chiar la voi acasa. Nu uitati, pastele Hutton sunt cele mai bune!

Buon appetito!

Reteta pregatita de Teodora @www.cocktailofsenses.wordpress.com cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise