Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet tortelloni alla carne
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie sos de rosii-400g
  • 200ml smantana pentru gatit
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • busuioc proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat sau uscat
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan ras sau cascaval

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se scot.Se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga smantana pentru gatitsi .Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Se servesc fierbinti cu parmezan ras sau cascaval,dupa gustul fiecaruia.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise