Trigoane cu banza dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta
  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 linguri gris
  • 3 oua din care unul pentru uns
  • ulei pentru uns foile de placinta
  • se pot adauga si stafide dupa preferinta si esenta de rom

Mod de preparare

Preparam umplutura in felul urmator: amestecam branza cu zaharul, ouale, grisul, stafidele.

Luam cate o foaie de placinta pe care o ungem cu ulei si o impaturim in trei. Punem cate o lingura de umplutura intr-un colt al foii rezultate si incepem sa impaturim astfel incat sa rezulte un triunghi .

Coacem trigoanele la foc potrivit si dupa ce s-au copt de pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise