Trufe de post cu ciocolata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120g curmale fara samburi
  • 70g prune uscate (stafide sau caise uscate)
  • 50g pudra de migdale (miez de nuca sau alune de padure)
  • 25g pudra de cacao
  • 30g fulgi de nuca de cocos
  • 20g mix de seminte (seminte de chia, canepa, in, dovleac sau floarea soarelui)
  • 10g Green Sugar
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 1-2 linguri apa (optional)
  • cacao si nuca de cocos pentru a finisa trufele

Mod de preparare

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute.

Scurgeti curmalele si prunele bine si transferati in vasul robotului de bucatarie.

Adaugati restul ingredientelor si mixati bine pana obtineti un aluat omogen.

Dati la rece 30 minute apoi formati bilute mici.

Rulati bilutele prin cacao sau nuca de cocos.

Reteta pregatita de Olguta, pastry-workshop.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise