Trufe de post cu ciocolata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120g curmale fara samburi
  • 70g prune uscate (stafide sau caise uscate)
  • 50g pudra de migdale (miez de nuca sau alune de padure)
  • 25g pudra de cacao
  • 30g fulgi de nuca de cocos
  • 20g mix de seminte (seminte de chia, canepa, in, dovleac sau floarea soarelui)
  • 10g Green Sugar
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 1-2 linguri apa (optional)
  • cacao si nuca de cocos pentru a finisa trufele

Mod de preparare

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute.

Scurgeti curmalele si prunele bine si transferati in vasul robotului de bucatarie.

Adaugati restul ingredientelor si mixati bine pana obtineti un aluat omogen.

Dati la rece 30 minute apoi formati bilute mici.

Rulati bilutele prin cacao sau nuca de cocos.

Reteta pregatita de Olguta, pastry-workshop.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise