Tzatziki delicios

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 castravete
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 1/2 lingurita de otet de vin
  • 1 ceasca sau jumatate de cana de iaurt simplu
  • 3 masline sau boabe de struguri

Mod de preparare

1. Se curata castravetele si se taie in jumatate pe lungime. Se scot semintele si se da pe razatoare sau se taie marunt.

2. Castravetele ras se amesteca cu uleiul de masline si cu otetul intr-un bol.

3. Apoi se incorporeaza iaurtul.

4. Se acopera amestecul cu o farfurie si se lasa sa rece in frigider (nu in congelator!) cel putin 2 ore inainte de servire.

5. Se orneaza cu masline sau boabe de struguri.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise