Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor

Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza murata, potrivit de mare
  • 3-4 bucati de carnati de porc de casa
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
  • 2-3 foi de dafin
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire.

Intr-o oala de tuci, calim in ulei incins, ceapa tocata marunt si ardeiul gras rosu, apoi adaugam varza taiata fideluta, amestecam bine cu un pic de piper, punem 2-3 foi de dafin, carnatii si pasta de tomate, diluata intr-o ceasca de apa. Dam totul la cuptor, cca. 45 de minute, pana se rumeneste si scade toata zeama. Se serveste fierbinte, cu mamaliga si un ardei iute!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise