Vinagre de Framboesa (Otet aromat cu zmeurã)

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • otet de vin alb
  • 125 gr. zmeurã proaspãtã

Mod de preparare

Oteturile si uleiurile aromatizate sunt folosite mult in bucãtãria portughezã, este simplu sã le cumpãrãm sau sã le facem acasã, iasã incã mai ieftin...

Avem nevoie de o sticlutã goalã, poate avea orice formã.

Toarnã intâi otetul de vin,apoi zmeura.

Se pune dop si se lasã la loc inchis si uscat pt. cca. 15 zile.

Sper sã vã placã :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise