Vinete cu ou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vinata mare
  • 1 galbenus
  • 1 ceapa mijlocie, rasa si scursa
  • 1/3 pahar ulei
  • zeama de lamaie dupa gust
  • sare, piper

Mod de preparare

Se coace o vinata, se cojeste si se toaca cu cutit de lemn. Se pune in mixer, se adauga 1 galbenus, se porneste mixerul si se adauga uleiul in suvita subtire. Se adauga ceapa rasa, zeama de lamaie, sare si piper. Se orneaza cu felii de rosii.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise