Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare.

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 1/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 2/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 3/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 4/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 5/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 6/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 7/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 8/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 9/10
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus
Foto 10/10
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc