Coq au Vin, unul dintre motivele pentru care bucataria frantuzeasca este iubita in lumea intreaga

Unul dintre cele mai faimoase preparate frantuzesti, coq au vin uimeste prin rafinamentul unei combinatii simple: carne de pui, ciuperci si vin. Totusi, reteta cunoaste nenumarate variatiuni pe aceeasi tema, fie ca e vorba de tipul de vin folosit , legumele sau de condimentele alese.

Coq au Vin, unul dintre motivele pentru care bucataria frantuzeasca este iubita in lumea intreaga
Foto 1/3
Coq au Vin, unul dintre motivele pentru care bucataria frantuzeasca este iubita in lumea intreaga
Foto 2/3
Coq au Vin, unul dintre motivele pentru care bucataria frantuzeasca este iubita in lumea intreaga
Foto 3/3
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci