Sarbatorile s-au incheiat si, odata cu ele, ai pus punct si vacantei de iarna. Este timpul pentru o noua calatorie. De data aceasta, trimitem papilele gustative in vacanta. Le teleportam pe meleaguri frantuzesti si le asezam la cele mai rafinate terase de pe Champs Elysees, pentru un mic dejun 100% autentic: cafea si croissante cu unt!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii