Curry de creveti cu marar

Poate ati observat ca in retetele postate pana acum, verdeata cu care asiaticii orneaza preparatele este coriandrul. De data aceasta va propun o reteta laotiana, care foloseste o verdeata care ne este mult mai familiara: mararul.Mararul, denumit si “coriandru laotian”, este folosit in special alaturi de peste sau creveti. El este adaugat in mancaruri doar la sfarsit, pentru aroma si culoare, la fel cum in celelalte bucatarii sud-est asiatice se foloseste coriandrul.

Curry de creveti cu marar
Foto 1/2
Curry de creveti cu marar
Foto 2/2
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese
Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza
Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata

Paleuri cu crema de ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor