Poate ati observat ca in retetele postate pana acum, verdeata cu care asiaticii orneaza preparatele este coriandrul. De data aceasta va propun o reteta laotiana, care foloseste o verdeata care ne este mult mai familiara: mararul.Mararul, denumit si “coriandru laotian”, este folosit in special alaturi de peste sau creveti. El este adaugat in mancaruri doar la sfarsit, pentru aroma si culoare, la fel cum in celelalte bucatarii sud-est asiatice se foloseste coriandrul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii