Rozmarinul este una dintre ierburile aromatice care se potrivesc foarte bine cu o varietate mare de feluri de mancare si este extrem de popular in bucataria regiunii Provence. Acesta este cultivat cu precadere in bazinul Mediteranei, iar frunzele acestuia sunt foarte asemanatoare ca forma cu acele de pin, desi gustul este diferit. Planta este un arbust peren, asa ca frunzele acestuia pot fi folosite proaspete tot timpul anului.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii