Rozmarinul este una dintre ierburile aromatice care se potrivesc foarte bine cu o varietate mare de feluri de mancare si este extrem de popular in bucataria regiunii Provence. Acesta este cultivat cu precadere in bazinul Mediteranei, iar frunzele acestuia sunt foarte asemanatoare ca forma cu acele de pin, desi gustul este diferit. Planta este un arbust peren, asa ca frunzele acestuia pot fi folosite proaspete tot timpul anului.
Asadar, va prezentam o reteta de biscuiti cu unt si rozmarin de la Marta Stewart.
Ungeti fiecare cilindru cu albusul de ou, apoi rulati-le pe rand prin zahar. Taiati in rondele (de circa 6 mm). Puneti biscuitii astfel obtinuti pe tava de copt tapetata cu hartie pergament, la distanta de 2-3 centimetri unul de altul. Coaceti pana ce marginile devin aurii, pentru 18-20 de minute. Lasati sa se raceasca si apoi sunt gata de servit.
AM ALES CASTIGATORII!
Cele trei comentarii castigatoare sunt: #2 - Georgeta Carare, #4 Mariana si #6 Sidy.Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii