De Florii, vă așteptăm cu dezlegare la pește și distracție! Weekend-ul acesta marchează începutul sărbătorilor pascale, deschizând Săptămâna Mare după 40 de zile de post. Pentru cea de-a doua dezlegare din postul Paștelui, Festivalul Deltei v-a pregătit un meniu tradițional din pește, pregătit de bucătărese venite special din Deltă. Tanti Solomia, câștigătoarea Festivalului Borșului de Pește, vine special în București pentru a vă încânta cu gustul autentic al ciorbei de pește.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii