Foi pentru prajituri: Reteta tradiționala de foi fragede cu amoniac, coapte pe dosul tavii. Foi pentru prajituri, reteta veche, economica si usor de preparat. Se pot face in avans si se pastreaza la rece chiar si doua saptamani. Le puteti umple cu mere, diverse creme, budinci sau gemuri.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Cristina • 28 Iunie 2022, 20:59 Abia astept sa le încerc 🥰