Interviu cu CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show

“Daca vrei sa inveti sa gatesti bine te uiti la Culinar Show – ai retetele acolo, te uiti, derulezi… e cartea de bucate cu retete video”  Alex are 29 de ani, e bucatar profesionist de 5 ani, dupa ce show-ul Masterchef de la Protv l-a facut sa renunte la meseria de profesor de engleza. Din concurent a devenit bucatar cu acte in regula si nu s-a lasat pana nu a deschis un restaurant asa cum credea ca trebuie sa fie orice restaurant – cu bucataria la vedere si ingrediente proaspete. Dupa 2 ani a lasat restaurantul asociatilor si s-a gandit sa incerce lucruri noi: sa se axeze mai mult pe partea de gatit la evenimente si in teambuildinguri… si mai ales sa ii invete pe cei de acasa cum sa gateasca  la Culinar Show, un canal youtube cu retete video dintre cele mai diverse.

Interviu cu  CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show
Foto 1/4
Interviu cu  CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show
Foto 2/4
Interviu cu  CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show
Foto 3/4
Interviu cu  CHEF ALEX CIRTU – Profu’ de gatit de la Culinar Show
Foto 4/4
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise