Probabil ati observat ca merele sunt deja domnitoarele pietelor si magazinelor, in plina splendoare si aroma. Sunt sanatoase, gustoase, disponibile la preturi decente si foarte versatile. Oricare soi ati prefera, merele sunt delicioase atat crude, cat si coapte, facute compot, placinta, budinca si in orice fel va imbie imaginatia proprie sa le preparati. Iata cam la ce ne-am gandit noi pentru merele din panerul vostru!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii