Tăiaţi partea amară andivelor, apoi le tăiaţi feliuţe. La fel procedaţi cu carnea. Stafidele le puneţi de la început în sucul de la o portocală şi le adaugaţi în bol. Nucile tăiate sau zdrobite se adaugă, iar de la fructe se scoate partea albă si se taie dupa dorinţă.
Faceţi un sos din muştar, ulei, iaurt, suc de lămâie, puţin piper sau altă mirodenie dorită şi amestecaţi în salată.
La prima variantă, adăugaţi putin oţet balsamic şi brânza deasupra. Puteţi presăra şi verdeaţă dacă doriţi.
Sunt aparent ciudate, dar minunate şi gustoase, destul de light! Bune după sărbători!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii