autor:

autor

» » Supe de carne

A la Grec

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 pulpe de pui intregi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, o telina mica, 2 ardei mai mici, 100 gr smantana, o legatura de patrunjel si una de marar, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavaturile si pulpele pana se da carnea jos de pe os, se sareaza dupa gust. Se scot si pulpele si zarzavaturile din supa si se lasa sa se raceasca. Zarzavaturile se taie bucatele mici sau cu o furculita se zdrobesc dar nu prea tare iar carnea se desface in bucatele mici, se pun toate intr-un bol mai mare si se adauga frunzele tocate marunt, se pune smantana si se pune totul inapoi in zeama si se mai da un clocot.
Se serveste cu ardei iute, smantana si eventual putin otet dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "A la Grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa a ala grec

Supa a ala grec

Spala puiul si indeparteza pielea si grasimea Pune puiul intr-o oala, adauga legumele, dafinul,

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de

17 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o telina mica
  • 2 ardei mai mici
  • 100 gr smantana
  • o legatura de patrunjel si una de marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Bors de miel