autor:

autor

» » Supe de carne

A la Grec

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 pulpe de pui intregi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, o telina mica, 2 ardei mai mici, 100 gr smantana, o legatura de patrunjel si una de marar, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavaturile si pulpele pana se da carnea jos de pe os, se sareaza dupa gust. Se scot si pulpele si zarzavaturile din supa si se lasa sa se raceasca. Zarzavaturile se taie bucatele mici sau cu o furculita se zdrobesc dar nu prea tare iar carnea se desface in bucatele mici, se pun toate intr-un bol mai mare si se adauga frunzele tocate marunt, se pune smantana si se pune totul inapoi in zeama si se mai da un clocot.
Se serveste cu ardei iute, smantana si eventual putin otet dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "A la Grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma

46 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o telina mica
  • 2 ardei mai mici
  • 100 gr smantana
  • o legatura de patrunjel si una de marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa din carne de curcan