autor:

autor

» » Supe de carne

A la Grec

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 pulpe de pui intregi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, o telina mica, 2 ardei mai mici, 100 gr smantana, o legatura de patrunjel si una de marar, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zarzavaturile si pulpele pana se da carnea jos de pe os, se sareaza dupa gust. Se scot si pulpele si zarzavaturile din supa si se lasa sa se raceasca. Zarzavaturile se taie bucatele mici sau cu o furculita se zdrobesc dar nu prea tare iar carnea se desface in bucatele mici, se pun toate intr-un bol mai mare si se adauga frunzele tocate marunt, se pune smantana si se pune totul inapoi in zeama si se mai da un clocot.
Se serveste cu ardei iute, smantana si eventual putin otet dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "A la Grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba a la grec

Ciorba a la grec

Se spala carnea,se taie bucati si se pune la fiert.Se spumuieste si se lasa la fiert pina se fierbe

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Spalam puiul bine si il taiem bucati. Intr-o oala mai mare punem puiul la fiert. Spumam bine, pana

5 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o telina mica
  • 2 ardei mai mici
  • 100 gr smantana
  • o legatura de patrunjel si una de marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa de fructe de mare