Se fierbe zarzavaturile si pulpele pana se da carnea jos de pe os, se sareaza dupa gust. Se scot si pulpele si zarzavaturile din supa si se lasa sa se raceasca. Zarzavaturile se taie bucatele mici sau cu o furculita se zdrobesc dar nu prea tare iar carnea se desface in bucatele mici, se pun toate intr-un bol mai mare si se adauga frunzele tocate marunt, se pune smantana si se pune totul inapoi in zeama si se mai da un clocot.
Se serveste cu ardei iute, smantana si eventual putin otet dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii