A la Grec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o telina mica
  • 2 ardei mai mici
  • 100 gr smantana
  • o legatura de patrunjel si una de marar
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe zarzavaturile si pulpele pana se da carnea jos de pe os, se sareaza dupa gust. Se scot si pulpele si zarzavaturile din supa si se lasa sa se raceasca. Zarzavaturile se taie bucatele mici sau cu o furculita se zdrobesc dar nu prea tare iar carnea se desface in bucatele mici, se pun toate intr-un bol mai mare si se adauga frunzele tocate marunt, se pune smantana si se pune totul inapoi in zeama si se mai da un clocot.

Se serveste cu ardei iute, smantana si eventual putin otet dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise