autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
25 ml rom negru, 20 ml lichior de lime(lamaie verde), 2 lingurite de miere, sampanie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Puneti intr-un shaker multe cuburi de gheata. Turnati peste acestea romul negru, lichiorul de lime si mierea. Strecurati apoi compozitia intr-un pahar special si completati, bineinteles, cu sampanie. Paharul se orneaza cu lime sau o cireasa confiata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Air Mail" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
GEM CAISE

GEM CAISE

Caisele se spala, se scurg si li se scot samburii. Peste caise se adauga zaharul peste ele inca vasul

7 voturi    2 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
COMPOT  DE CAPSUNE

COMPOT DE CAPSUNE

Capsunele se curate de codite , se spala si se pun in borcane. Se face un sirop din apa si cate

10 voturi    4 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 25 ml rom negru
  • 20 ml lichior de lime(lamaie verde)
  • 2 lingurite de miere
  • sampanie

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Topping de capsuni