Se freaca untul cu zaharul bine pana devine o crema spumoasa, se adauga galbenusul si restul ingridentelor si se amesteca bine pana se formeaza un aluat.
Pe plansa se taie aluatul in doua si din fiecare parte se intinde o foaie de aluat subtire de 5mm se scot cu o forma rotunduri care se pun pe o tava tapetata cu pergament. Se coc in cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade 10-15 minute sau pana incep putin sa se rumeneasca aurii. Se scot si se lasa in tava sa se raceasca dupa care se transfera pe un platou. Este bine sa se transfere cand sunt reci ca sa nu se sfarame. Se iau doua rotunduri coapte, se pune un strat bun de crema si se tavalesc prin cus cus. Se pot pastra cateva zile la rece. Sunt delicioase si se termina repede.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii