Varsă fructele congelate în blender, alături de iaurt şi suc.
Amestecă treptat, în mai multe ture pâna se obţine un piure. Se poate consuma ca atare.
A doua variantă:
Pune în loc de suc un borcan de compot de piersici, adaugă un borcan de 800 ml de lapte covăsât(iaurt) şi mixează. Obţii o băutură răcoroasă pe care o poţi consuma în orice moment al zilei.
A treia variantă:
Pune la congelat şi prima şi a doua variantă şi obţii o îngheţată rapidă şi sănatoasă.
Varianta cu alcool:
Adaugă fructe din vişinată, zmeurată sau puţin lichior.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii