autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Altfel de parjoale

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 iunie 2011

Ingrediente
Aprox.300 g carne tocata, 1 lingurita boia dulce, sare, piper, 1 ou, 1 lingura patrunjel verde tocat fin, mazare, porumb(cate 1 lingura din fiecare)., Pt prajit: 1 ou mai mare, faina, pesmet, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Intrun castron amestecam carnea tocata, usuroiul maruntit, patrunjelul, mazarea, porumbul, oul, boiaua, sare si piper dupa gust. Din compozitia obtinuta, modelam parjoale, eu le-am dat forma dreptunghiulara, le tavalim prin faina, ou batut, apoi prin pesmet, dupa care le prajim pe ambele parti in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Altfel de parjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Covridog

Covridog

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si le amestecam cu o lingura. Apa

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Carnati/cremwursti in foietaj

Carnati/cremwursti in foietaj

Foietajul se lasa la temperatura camerei pt aa se dezgheta. Se taie apoi fasiute subtiri se presara

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2012

    Citind titlul, am fost curioasa ce fel de minunatie ai pregatit. Multumesc pentru idee ! Este delicioasa si arata minunat. Combinatia imi place mult. Felicitari !!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Da, da, Cely, sunt tare bune.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Mmmm ce gustoase par sa fie!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

      Licuta, multumesc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

      Mirey, atunci foloseste mereu porumb la ingrediente.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

      Constanta, cred ca si parjoalele tale au fost delicioase.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

      Asta da fantezie culinara !!!!!!!!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 iunie 2011

      Cred ca sunt foarte gustoase, dar si aspectuoase

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 20 iunie 2011

      Delicioase!*****

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 20 iunie 2011

      Foarte gustoase.Cred ca asa ar manca si fiica mea parjoale-daca au porumb. Foarte bune. Felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2011

      Foarte bune parjoalele dupa reteta ta,eu nu am avut porumb dar l-am "inlocuit" cu cascaval taiat cubulete. Au iesit super...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Aprox.300 g carne tocata
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
  • mazare
  • porumb(cate 1 lingura din fiecare).
  • Pt prajit: 1 ou mai mare
  • faina
  • pesmet
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Citind titlul, am fost curioasa ce fel de minunatie ai pregatit. Multumesc pentru idee ! Este delicioasa si arata minunat. Combinatia imi place mult. Felicitari !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pui "sanghai"