autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

aluat pentru pateuri

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
16 linguri faina, 350 g. unt (margarina), 10 linguri apa, 2 linguri otet, sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

79 voturi

Mod de preparare

toate ingredientele se amasteca se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii .
Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min.
Se servesc calde
Daca ti-a placut reteta noastra "aluat pentru pateuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Choux a la creme

Choux a la creme

Pentru aluat se pun la fiert toate componentele in afara de oua si faina. faina se adauga toata

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Scones cu capșuni (fara gluten)

Scones cu capșuni (fara gluten)

Pentru ca astazi am avut oaspeti de seama, se cerea sa fac ceva bun, sa servim alaturi de ceșcuța

1 vot    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

79 voturi

Ingrediente

  • 16 linguri faina
  • 350 g. unt (margarina)
  • 10 linguri apa
  • 2 linguri otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere