autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

aluat pentru pateuri

Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Chirila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
16 linguri faina, 350 g. unt (margarina), 10 linguri apa, 2 linguri otet, sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

79 voturi

Mod de preparare

toate ingredientele se amasteca se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii .
Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min.
Se servesc calde
Daca ti-a placut reteta noastra "aluat pentru pateuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Gogosi cu brinza

Gogosi cu brinza

Toate componentele se amestica(inafara de fructele uscate).In farfurie de toarna faina, se pune masa

23 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine semi

Paine semi

Painea am facut-o la masina de paine si am pus ingredientele in urmatoarea ordine: - apa - sarea -

5 voturi    4 comentarii
3h 50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

79 voturi

Ingrediente

  • 16 linguri faina
  • 350 g. unt (margarina)
  • 10 linguri apa
  • 2 linguri otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aluat de clatite