Folia de “amardeen” se taie cu o foarfeca( sau se rupe cu mana) in bucati mai mici.
Se pun bucatile de “amardeen” intr-un bol si se toarna apa peste ele.
Se lasa la frigider 8-10 ore,amestecand din cand in cand cu o lingura, pentru a se dizova uniform bucatile de “amardeen”.
Se pun in blender cu apa de roze si se mixeaza bine, pana s-a obtinut un lichid omogen.
Se gusta si in fuctie de gust, se poate adauga zahar.
Se tine la rece pana se serveste.
Se poate decora cu seminte de pin(“snobar”), fistic sau frunze de menta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii