Se spală andivele, se curăţă şi se pun într-o cratiţă, unsă cu unt. Se adaugă puţină apă cu suc de lămâie şi sare, şi se lasă pe foc până apa începe să clocotească. Apoi se stropesc cu unt şi se dau la cuptor, acoperite cu un capac, timp de o oră, ca să fiarbă înăbuşit. Când andivele s-au înmuiat, se scot într-un vas uns cu unt şi presărat cu brânză rasă sau cu caşcaval. Se presară deasupra brânză sau caşcaval ras, se adaugă câteva feliuţe de unt şi se bagă la cuptor, unde se ţin până se rumeneşte brânza. Se servesc fierbinţi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii