autor:

Camelia Grosu

» » Salate

Andive cu maioneza

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2010

Ingrediente
-2 caserole de andive (eu am pus in poza numai una ca pe una o desfacusem), -maioneza, -sare, -piper, -lamaie (eu am pus hellas ca nu am avut lamaie)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Andivele trebuie sa fie galbene in varf si sa fie proaspete, altfel se amarasc. Se dau la oparte frunzele mai uscate (daca exista) si se ia andiva foaie cu foaie pana la cotor ( pe care nu-l folosim ca e amar)si se spala cu apa rece. Dupa ce am terminat de curatat toate andivele, luam cate un manunchi, il scuturam bine, bine de apa si il taiem fasiute. Asa procedam pana terminam toate foile. Punem apoi maioneza peste ele, sarea si piperul. Apoi amestecam bine si punem lamaia dupa gust. Salata va avea un gust putin amarui, dar foarte placut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salată de baby spinach cu piept de pui și rodie

Salată de baby spinach cu piept de pui și rodie

Condimentăm pieptul de pui pe ambele părți cu sare, piper, boia și restul condimentelor, apoi

0 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci
Salata capresse

Salata capresse

Mozzarella se taie in cubulete si se da deoparte. Rosiile se spala si se pun pe un platou. Frunzele

7 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 04 ianuarie 2018

    Am cumparat special sa le pregatesc cu maioneza!! Astept cu nerabdare sa le servim!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Cred ca este foarte buna ,sigur voi cumpara andive si o voi face cat de curand !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Buna, buna si mie imi place, asa prepar si eu.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioase si apetisante.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • -2 caserole de andive (eu am pus in poza numai una ca pe una o desfacusem)
  • -maioneza
  • -sare
  • -piper
  • -lamaie (eu am pus hellas ca nu am avut lamaie)

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

elena

Am cumparat special sa le pregatesc cu maioneza!! Astept cu nerabdare sa le servim!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu pui ...Pentru o silueta perfecta !!!