autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive cu parizer

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2005

Ingrediente
600 g andive, 200 g caşcaval, 200 g parizer, 75 g unt, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curăţă andivele, se spală şi se opăresc în apa clocotindă cu sare. Fiecare andivă se rulează în câte o felie de parizer şi se aşează într-o tavă tapetată cu unt. Se presară deasupra caşcaval ras, sarea, piperul şi restul unt. Se dă la cuptor timp de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu parizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama cu ciuperci si mazare

Ciulama cu ciuperci si mazare

Curatam ceapa si o tocam marunt. Mazarea o scurgem de zeama, o spalam cu apa rece, ciupercile le

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure combinat de post

Piure combinat de post

Cartofii curatati si spalati se taie cuburi mari si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierti se

2 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pui la cuptor in vin rosu si ierburi aromate!