autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive cu pesmet

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2005

Ingrediente
300 g andive, 100 ml untdelemn, sare, suc de lămâie, 2 linguri pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală andivele, se curăţă şi se pun la fiert cu puţină apă cu suc de lămâie şi sare. Se lasă să fiarbă înăbuşit, până se înmoaie. Separat, se rumeneşte pesmetul în untdelemn, care adaugă peste andivele puse pe un platou încălzit. Se servesc calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu rosii si usturoi

Fasole verde cu rosii si usturoi

Fasolea se fierbe in apa rece cu sare .Separat se inabusa ceapa taiata marunt,usturoiul si ardeiul

6 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI NOI PRAJITI

CARTOFI NOI PRAJITI

Eu,curat cartofii noi intr-un saculet de carpa cu sare mare.Cartofii astfel curatati,se spala si

18 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g andive
  • 100 ml untdelemn
  • sare
  • suc de lămâie
  • 2 linguri pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Iahnie de fasole alba cu pui