autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Andive cu pesmet

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2005

Ingrediente
300 g andive, 100 ml untdelemn, sare, suc de lămâie, 2 linguri pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spală andivele, se curăţă şi se pun la fiert cu puţină apă cu suc de lămâie şi sare. Se lasă să fiarbă înăbuşit, până se înmoaie. Separat, se rumeneşte pesmetul în untdelemn, care adaugă peste andivele puse pe un platou încălzit. Se servesc calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca

Musaca

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert cu apa si sare. Cand s-au fiert cartofii, se scurg

1 vot    3 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele frantuzesti

Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g andive
  • 100 ml untdelemn
  • sare
  • suc de lămâie
  • 2 linguri pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci in sos iute cu usturoi