Andive cu samburi de nuca si roquefort

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive,
  • 100 g samburi de nuca,
  • 4 mere,
  • 100 g roquefort.
  • Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi),
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • 1 catel de usturoi zdrobit,
  • 150 g iaurt natural,
  • 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Spalati andivele si desfaceti frunzele. Curatati merele de coaja si taiati-le julienne, dupa ce ati indepartat semintele. Taiati branza bucatele si amestecati-o cu nucile, fasiile de mar si andivele si eventual presarati peste ele putina verdeata.Preparati sosul: puneti in blender branza faramitata, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, iaurtul si patrunjelul verde si amestecati-le pana ce obtineti un sos omogen. Gustati-l de sare si piper si turnati-l imediat peste salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor