autor:

Fara foto

» » Salate

Andive cu samburi de nuca si roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g roquefort., Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi), , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt natural, , 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati andivele si desfaceti frunzele. Curatati merele de coaja si taiati-le julienne, dupa ce ati indepartat semintele. Taiati branza bucatele si amestecati-o cu nucile, fasiile de mar si andivele si eventual presarati peste ele putina verdeata.Preparati sosul: puneti in blender branza faramitata, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, iaurtul si patrunjelul verde si amestecati-le pana ce obtineti un sos omogen. Gustati-l de sare si piper si turnati-l imediat peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu samburi de nuca si roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu maioneza de telina

Salata de vinete cu maioneza de telina

Coacem vinetele, presaram sare peste ele si le lasam cateva minute sa se mai raceasca apoi le curatam

2 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de vinete cu dovlecel

Salata de vinete cu dovlecel

Se coc vinetele la flacara iute, pe toate partile, apoi se scot pe un fund de lemn. Dovlecelul se

27 voturi    18 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g roquefort.
  • Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi)
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt natural
  • 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Cus-cus exotic