Andive cu samburi de nuca si roquefort

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive,
  • 100 g samburi de nuca,
  • 4 mere,
  • 100 g roquefort.
  • Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi),
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • 1 catel de usturoi zdrobit,
  • 150 g iaurt natural,
  • 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Spalati andivele si desfaceti frunzele. Curatati merele de coaja si taiati-le julienne, dupa ce ati indepartat semintele. Taiati branza bucatele si amestecati-o cu nucile, fasiile de mar si andivele si eventual presarati peste ele putina verdeata.Preparati sosul: puneti in blender branza faramitata, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, iaurtul si patrunjelul verde si amestecati-le pana ce obtineti un sos omogen. Gustati-l de sare si piper si turnati-l imediat peste salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise