autor:

Fara foto

» » Salate

Andive cu samburi de nuca si roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g roquefort., Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi), , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt natural, , 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati andivele si desfaceti frunzele. Curatati merele de coaja si taiati-le julienne, dupa ce ati indepartat semintele. Taiati branza bucatele si amestecati-o cu nucile, fasiile de mar si andivele si eventual presarati peste ele putina verdeata.Preparati sosul: puneti in blender branza faramitata, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, iaurtul si patrunjelul verde si amestecati-le pana ce obtineti un sos omogen. Gustati-l de sare si piper si turnati-l imediat peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu samburi de nuca si roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata Maxi ca la McDonalds

Salata Maxi ca la McDonalds

Feliile de paine se taie cubulete cat mai mici, se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Legume fierte si trase  la tigaie in unt-reteta casei

Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie felii . Se pun la fiert in apa cu 100 ml vin alb

5 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g roquefort.
  • Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi)
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt natural
  • 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei c opti umpluti cu vinete