autor:

Fara foto

» » Salate

Andive cu samburi de nuca si roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g roquefort., Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi), , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt natural, , 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati andivele si desfaceti frunzele. Curatati merele de coaja si taiati-le julienne, dupa ce ati indepartat semintele. Taiati branza bucatele si amestecati-o cu nucile, fasiile de mar si andivele si eventual presarati peste ele putina verdeata.Preparati sosul: puneti in blender branza faramitata, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, iaurtul si patrunjelul verde si amestecati-le pana ce obtineti un sos omogen. Gustati-l de sare si piper si turnati-l imediat peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu samburi de nuca si roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de bouef

Salata de bouef

Se curata morcovii, cartofii si telina si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui. Dupa ce au

8 voturi    3 comentarii
2h
Salate de legume
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Se curata merele, morcovul si telina si se dau pe razatoarea marea(doar marele si morcovii), telina

7 voturi    2 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g roquefort.
  • Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi)
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt natural
  • 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Tocana de legume cu orez pentru iarna Tocana de legume cu orez pentru iarna

Legumele se curata si apoi se spala. Ceapa se taie julien, morcovii, patrunjelul si telina se dau pe razatoarea mare. Ardeii se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Salata de sfecla rosie