autor:

Fara foto

» » Salate

Andive cu samburi de nuca si roquefort

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive, , 100 g samburi de nuca, , 4 mere, , 100 g roquefort., Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi), , 1 lingura zeama de lamaie, , 1 catel de usturoi zdrobit, , 150 g iaurt natural, , 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati andivele si desfaceti frunzele. Curatati merele de coaja si taiati-le julienne, dupa ce ati indepartat semintele. Taiati branza bucatele si amestecati-o cu nucile, fasiile de mar si andivele si eventual presarati peste ele putina verdeata.Preparati sosul: puneti in blender branza faramitata, zeama de lamaie, usturoiul zdrobit, iaurtul si patrunjelul verde si amestecati-le pana ce obtineti un sos omogen. Gustati-l de sare si piper si turnati-l imediat peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu samburi de nuca si roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de sfecla by copilou

Salata de sfecla by copilou

Se ia sfecla si se curata bine sub jet de apa, apoi se pune la fiert, se fierbe circa 1-2h, se incearca

5 voturi    9 comentarii
2h
Salate de legume
Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 andive
  • 100 g samburi de nuca
  • 4 mere
  • 100 g roquefort.
  • Pentru sosul de branza: 75 g roquefort (Bucegi)
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 150 g iaurt natural
  • 6 linguri patrunjel verde taiat cu foarfeca
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari copti cu smantana la cuptor Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gogosari murati Gogosari murati

Spalam bine de tot gogosarii si ii lasam sa se scurga, apoi le scoatem cotoarele si ii taiem in 2-4 bucati pe fiecare in parte. Curatam

0 voturi    0 comentarii
13h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de varza cu morcovi si telina