Se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece, se scurg intr-o strecuratoare, apoi se rup cu mana in bucati mari si se pun intr-o salatiera. Se desfac frunzele andivei, se spala sub jet de apa rece, se scurg si se adauga in salatiera impreuna cu ceapa curatata, spalata si taiata rondele.
Se amesteca cu grija ca sa nu se sfarame frunzele de salata si andive. Separat, se amesteca mierea de albine cu ghimbirul ras, sare, dupa gust, zeama de portocale, zeama de lamaie si ulei de masline.
Se bat cu mixerul ingredientele de mai sus pana se obtine un sos omogen si consistent, care se toarna peste salata, exact in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii