Se spală andivele, se curăţă şi se pun la fiert cu puţina apă cu suc de lămâie şi sare. Se lasă să fiarbă înăbuşit, pana se înmoaie. Se scot pe un platou, se scurg bine şi se toarnă sosul olandez.
Pentru sos: Se amestecă bine gălbenuşurile cu apa şi puţină zeamă de lămâie. Apoi, pe foc mic, sau la bain-marie, se amestecă continuu, se adaugă untul topit, sare şi zeamă de lămâie după gust, până se îngroaşă. Se serveşte la diferite legume fierte (sparanghel, conopidă), peşte rasol etc.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii