Ingrediente
4 antricoate de manzat, 30g unt, 250g smantana pentru gatit, 2 linguri smantana normala, 20g faina, 150g branza gorgonzola, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.
Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.
Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Felicitari din toate punctele de vedere..
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Foarte interesanta ideea cu sosul de gorgonzolo,mai ales ca mie imi place combinata cu orice.Arata foarte bine!