autor:

Varadi Silvia

» » Fripturi

Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
4 antricoate de manzat, 30g unt, 250g smantana pentru gatit, 2 linguri smantana normala, 20g faina, 150g branza gorgonzola, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.
Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.
Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.

Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de manzat cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Copanele la tava

Copanele la tava

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de

5 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Bun. Felicitari.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    f.bun!gorgonzola e asemanatoare cu branza roquefort franceza,nu?merçi de reteta!mi-ai facut pofta

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Delicios si arata impecabil!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Felicitari din toate punctele de vedere..

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

      Foarte interesanta ideea cu sosul de gorgonzolo,mai ales ca mie imi place combinata cu orice.Arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 antricoate de manzat
  • 30g unt
  • 250g smantana pentru gatit
  • 2 linguri smantana normala
  • 20g faina
  • 150g branza gorgonzola
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de iepure cu morcov