Reteta postata pe: 03 iunie 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg antricot, 150 g unt, sare, cimbru.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
antricotul se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu cimbru praf, apoi se frige pe un gratar bine incins, uns cu grasime. Cind este gata pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata pe ambele parti, se sareaza si se aseaza pe platou sau in farfurie, cu cite o bucatica de unt deasupra, alaturi cu garnitura de legume preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vaca la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate