autor:

maria mihalache

» » Fripturi

ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
-4 buc antricot de vitel, -250 g rosii cherry, -1 ceapa, -2 catei de usturoi, -200 ml suc de rosii, -boabe piper, - 1 foaie de dafin, -cimbru uscat, -3-4 linguri de ulei, -sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana de apa calduta, ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai adauga apa pana cand carnea se inmoaie.Se adauga sucul de rosii, rosiile cherry, cimbrul, foaia de dafin, piperul boabe si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Se serveste calda alaturi de o garnitura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
File de porc cu lamaie

File de porc cu lamaie

Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

    Felicitari, am trecut iar pe aici, e tare apetisant preparatul tau.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Te astept cu drag Lenutica.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Medi, cand mai faci, vin la masa, arata minunat, te imbie sa servesti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Medi, cand mai faci, vin la masa, arata minunat, te imbie sa servesti.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Ai perfecta dreptate, Flori de piatra. Buna idee, voi incerca. Multumesc!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

      Felicitari,arata tare bine.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Reteta este excelenta si prezentarea deasemenea. (Sfat: poti sa incerci sa pui si un pahar de vin alb care ajuta la fragezirea carnii)

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Menuca, de-abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit.............sigur o sa iasa buna., este o reteta usoara. Cely, draguta ca de fiecare data .............multam de aprecieri.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      10 cu felicitari!

    • Menuca

      Menuca (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Maria am sa o fac si eu joi reteta ta,am sa-ti spun cum mi-a iesit

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • -4 buc antricot de vitel
  • -250 g rosii cherry
  • -1 ceapa
  • -2 catei de usturoi
  • -200 ml suc de rosii
  • -boabe piper
  • - 1 foaie de dafin
  • -cimbru uscat
  • -3-4 linguri de ulei
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Felicitari, am trecut iar pe aici, e tare apetisant preparatul tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru