Reteta postata pe: 14 septembrie 2009
Ingrediente
-4 buc antricot de vitel, -250 g rosii cherry, -1 ceapa, -2 catei de usturoi, -200 ml suc de rosii, -boabe piper, - 1 foaie de dafin, -cimbru uscat, -3-4 linguri de ulei, -sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana de apa calduta, ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai adauga apa pana cand carnea se inmoaie.Se adauga sucul de rosii, rosiile cherry, cimbrul, foaia de dafin, piperul boabe si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Se serveste calda alaturi de o garnitura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009
Medi, cand mai faci, vin la masa, arata minunat, te imbie sa servesti.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009
Ai perfecta dreptate, Flori de piatra. Buna idee, voi incerca. Multumesc!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009
Felicitari,arata tare bine.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009
Reteta este excelenta si prezentarea deasemenea. (Sfat: poti sa incerci sa pui si un pahar de vin alb care ajuta la fragezirea carnii)
maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Menuca, de-abia astept sa-mi spui cum ti-a iesit.............sigur o sa iasa buna., este o reteta usoara. Cely, draguta ca de fiecare data .............multam de aprecieri.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
10 cu felicitari!
Menuca (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009
Maria am sa o fac si eu joi reteta ta,am sa-ti spun cum mi-a iesit