Presari carnea cu sare, piper si cimbru dupa gust, asezi bucatile intr-o tava cu ulei, torni vinul si o ceasca de apa si dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 1 ora. Din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava ca sa nu se usuce. In acest timp pregatesti sosul : freci untul cu zeama de lamaie, pui patrunjelul tocat, pasta de tomte si usturoiul pisat. Pui vasul cu sos intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru 1 minut s bati continutul. Astfel untul se topeste putin si sosul se leaga. Dupa ce s-au patruns antricoatele, le scoti pe un platou si le aduci la masa cu sosul alaturi.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii