autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Antricot de vitel cu sos de usturoi

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 kg antricot de vitel, 100 g unt, 1 lingura pasta de tomate, 3 - 4 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 1 lmaie, sare, piper, cimbru, 1 cana vin alb, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Presari carnea cu sare, piper si cimbru dupa gust, asezi bucatile intr-o tava cu ulei, torni vinul si o ceasca de apa si dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 1 ora. Din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava ca sa nu se usuce. In acest timp pregatesti sosul : freci untul cu zeama de lamaie, pui patrunjelul tocat, pasta de tomte si usturoiul pisat. Pui vasul cu sos intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru 1 minut s bati continutul. Astfel untul se topeste putin si sosul se leaga. Dupa ce s-au patruns antricoatele, le scoti pe un platou si le aduci la masa cu sosul alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vitel cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de porc la tava cu ciuperci

Piept de porc la tava cu ciuperci

Se cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati

4 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de pui

Frigarui de pui

Pieptul de pui se taie cubulete, se sareaza si se condimenteaza. Se ung cu ulei si se lasa putin

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg antricot de vitel
  • 100 g unt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lmaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 cana vin alb
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitele cu ceapa si usturoi