autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Antricot de vitel cu sos de usturoi

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 kg antricot de vitel, 100 g unt, 1 lingura pasta de tomate, 3 - 4 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 1 lmaie, sare, piper, cimbru, 1 cana vin alb, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Presari carnea cu sare, piper si cimbru dupa gust, asezi bucatile intr-o tava cu ulei, torni vinul si o ceasca de apa si dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 1 ora. Din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava ca sa nu se usuce. In acest timp pregatesti sosul : freci untul cu zeama de lamaie, pui patrunjelul tocat, pasta de tomte si usturoiul pisat. Pui vasul cu sos intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru 1 minut s bati continutul. Astfel untul se topeste putin si sosul se leaga. Dupa ce s-au patruns antricoatele, le scoti pe un platou si le aduci la masa cu sosul alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vitel cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu gutui

Pui cu gutui

În copilărie mama făceam mâncărica aceasta în fiecare toamnă, imediat ce apăreau în piață

20 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Castraveti umpluti cu afumatura

Castraveti umpluti cu afumatura

Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite

32 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg antricot de vitel
  • 100 g unt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lmaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 cana vin alb
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Snitele umplute