autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Antricot de vitel cu sos de usturoi

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 kg antricot de vitel, 100 g unt, 1 lingura pasta de tomate, 3 - 4 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 1 lmaie, sare, piper, cimbru, 1 cana vin alb, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Presari carnea cu sare, piper si cimbru dupa gust, asezi bucatile intr-o tava cu ulei, torni vinul si o ceasca de apa si dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 1 ora. Din cand in cand stropesti carnea cu zeama din tava ca sa nu se usuce. In acest timp pregatesti sosul : freci untul cu zeama de lamaie, pui patrunjelul tocat, pasta de tomte si usturoiul pisat. Pui vasul cu sos intr-un alt vas cu apa fierbinte pentru 1 minut s bati continutul. Astfel untul se topeste putin si sosul se leaga. Dupa ce s-au patruns antricoatele, le scoti pe un platou si le aduci la masa cu sosul alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vitel cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel

Tocanita de vitel

Calesc ceapa 2-3 minute, adaug carnea taiata in cuburi,condimentez,las sa se caleasca impreuna 5

19 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui in crusta de malai

Pui in crusta de malai

Se scoate pielea de pe pulpele de pui (optional), se bat ouale, se amesteca malaiul cu sare, piper

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg antricot de vitel
  • 100 g unt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lmaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 cana vin alb
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita de ceapa cu rasol de vitel,ceapa si rosii