Se pregateste mixerul cu dispozitivul de amestecare, in bolul acestuia se combina branza Ceddar cu crema de branza, se amesteca bine, se adauga usturoiul, frunzele de salvie taiate marunt, mustarul, boiaua, sosul picant si smantana.
Se bate amestecul in bol pana se inmoaie sau poate fi amestecat cu o lingura de lemn.
Se lasa la rece pana se intareste, se poate servi tartinabil cu paine prajita, biscuiti dietetici.
Pentru o forma deosebita, inainte de a se pune la rece preparatul se poate pune in diferite forme (cupola se pune in bol de plastic etc.).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii