autor:

Epure Mariana

» » Aperitive

Aperitiv COADA DE PAUN

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
sunca presata, masline negre, cascaval, castravete, morcov, ceapa rosie, 1 rosie mica

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie felii lungi de castravete ce vor constitui coada paunului.Se orneaza cu baghete de morcov,cuburi de sunca presata, rondele de masline, triunghiuri de cascaval si bucati de ceapa rosie.Corpul paunului se face din rosie taiat putin la baza ca sa stea dreapta, apoi cu o scobitoare fixam capul din ceapa rosie atasat la rosie, apoi 2 aripioare tot din ceapa rosie.gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv COADA DE PAUN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite umplute la cuptor

Clatite umplute la cuptor

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite). Ceapa

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de clatite umpute

Rulada de clatite umpute

Se fac 8 clatite Carnea si ficatul se fierb, ceapa se caleste, se dau pe masina impreuna cu painea

10 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

    Roberta, am ajuns la aperitivul tău căutând să mă inspir pentru sărbători! Am să-l folosesc. Mulţumesc şi multe felicitări!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte ingenios,felicitari.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Ingenios si simplu!Bravo!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Arata minunat...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Ingenios!Felicitari!

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Foarte interesant ! Ai talent !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Felicitari, foarte frumos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • sunca presata
  • masline negre
  • cascaval
  • castravete
  • morcov
  • ceapa rosie
  • 1 rosie mica

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Roberta, am ajuns la aperitivul tău căutând să mă inspir pentru sărbători! Am să-l folosesc. Mulţumesc şi multe felicitări!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui