Se amestecă făina cu untul, untura şi ouăle. Se obţine un aluat pe care îl dăm la frigider 3-4 ore. Scoatem aluatul de la rece şi întindem o foaie de 1/2 cm. pe care o aşezăm pe tavă inclusiv pe rereţi. Se dă la rece tava cu alut pentru 1/2 oră. Apoi se introduce în cuptor (160-180 grade) pentru 10 minute. Între timp se prepară umplutura din ouă, brânză, smântână, ceapă, sare şi piper. Când este aproape copt aluatul se adaugă şi umplutura şi se mai ţine la cuptor 30-35 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii