autor:

simona stana

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Aperitive cu peste

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
50 grame file de somon afumat, 2 linguri de pasta de branza dulce(almette...), file anchois in ulei, 1 rodie, cascaval, unt, boabe struguri, masline verzi fara samburi, bagheta paine, chifle

Dificultate: Medie Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie chiflele in jumatate,se ung cu pasta de branza dulce.Se pun deasupra bucatele de somon,boabe de struguri taiate jumatati si rondele mici de cascaval
Bagheta se feliaza rondele subtiri,se ung cu unt,se pune cate un file de anchois si boabe de rodie.
Maslinele verzi se umplu cu file de anchois si cu file de somon.
feliile de somon se ung cu pasta de branza ,se aseaza pe ele boabe de struguri albi,se ruleaza,fiecare boaba de strugure se inteapa transversal cu o scobitoare apoi se feliaza ruloul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu portocale si sos picant

Pastrav cu portocale si sos picant

Se eviscereaza pestii, se curata branhiile, solzii si se spala bine, apoi se sterg cu hartie absorbanta

37 voturi    21 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti- reteta araba

Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti- reteta araba

Pestele prajit Pestele se curata de solzi si de organele interne; se spala si se taie felii mai

7 voturi    10 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pohrib Corina Ioana , 12 aprilie 2014

    :/

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

    Frumos ornament,felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Ce bine arata! Sunt fan peste(mai ales somon,icre)

    • anamaria zaharia

      anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

      arata bine, dar eu nu sunt de acord sa amesteci fructele cu mancarea

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

      Arata super !

    • Fara foto

      nicoleta , 06 iunie 2010

      bun, da fara struguri

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Arata foarte bine...,un deliciu....

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      Un deliciu, numai ca nu prea am rabdare sa umplu maslinele.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 50 grame file de somon afumat
  • 2 linguri de pasta de branza dulce(almette...)
  • file anchois in ulei
  • 1 rodie
  • cascaval
  • unt
  • boabe struguri
  • masline verzi fara samburi
  • bagheta paine
  • chifle

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

21 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Frumos ornament,felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie cu verdeturi la cutor