Se taie chiflele in jumatate,se ung cu pasta de branza dulce.Se pun deasupra bucatele de somon,boabe de struguri taiate jumatati si rondele mici de cascaval
Bagheta se feliaza rondele subtiri,se ung cu unt,se pune cate un file de anchois si boabe de rodie.
Maslinele verzi se umplu cu file de anchois si cu file de somon.
feliile de somon se ung cu pasta de branza ,se aseaza pe ele boabe de struguri albi,se ruleaza,fiecare boaba de strugure se inteapa transversal cu o scobitoare apoi se feliaza ruloul.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii