autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne, Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Ingrediente
3 felii sunca de praga, 4 felii cascaval (eu am folosit Delaco), 10 bucati Aperifrais Provence si Italie ( sunt aperitive de branza de la Delaco), 1/2 castravete verde, scobitori

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase.

Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval, iar sunca praga, iar doua felii cascaval si acoperim cu ultima felie de sunca.

Presam usor cu mana, indepartam marginile, apoi cu un cutit bine ascutit taiem patratele.

Peste feliile de castraveti punem cate un patrat din sunca cu cascaval apoi cate o bucata de aperifrais.

Infingem cate o scobitoare in fiecare sa le fixam.

Le dam putin la rece apoi servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive reci cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Turta dulce

Turta dulce

Intr-o cratita, am pus mierea si tot zaharul, le-am incalzit, apoi le-am pus intr-un castron. Am

1 vot    0 comentarii
1h
Retete de Craciun
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2014

    Cu mare drag Mami :)

  • Mami_Di_Dlf

    Mami_Di_Dlf (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2014

    Eu am făcut 20, câte bucățele de brânză erau la caserolă. M-a bucurat faptul că i-au plăcut și mofturosului meu de băiețel, iar data viitoare o să pun și feliuțe de ridiche pt culoare și gust. O să am grijă să nu mai rămână pt a doua zi :) Oricum, mulțumesc de idee, genial și gustos!

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2014

    Mami asa este, sunt de mare efect. Eu am facut mai putine cat s-au mancat o data ca stiam ca daca raman castravetele se usuca. Doar daca arunci castravete si pui restul la frigider le poti consuma si a doua zi.

    • Mami_Di_Dlf

      Mami_Di_Dlf (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2014

      Eu am ales sa le fac rotunde, dar rezultatul este acelasi: rapid, gustos si de mare efect! Problema este castravetele care, daca nu este consumat imediat, se inmoaie si prinde un gust ciudat, nu tocmai placut.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2013

      Mann eu le-am facut imediat cat au stat musafirii putin de vorba!

    • Mann_Erzsi

      Mann_Erzsi (Maestru bucatar) , 29 decembrie 2013

      o idee f geniala si rapida,cred ca se poate si cand ai musafiri neasteptati...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 felii sunca de praga
  • 4 felii cascaval (eu am folosit Delaco)
  • 10 bucati Aperifrais Provence si Italie ( sunt aperitive de branza de la Delaco)
  • 1/2 castravete verde
  • scobitori

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Cu mare drag Mami :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Fursecuri cu unt si gem de capsuni Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat, un praf de sare. Eu folosesc

2 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Fazan cu sos vanatoresc