autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Appam

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 17 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 17 mai 2006

Ingrediente
1/2 kg orez, 1 nuca de cocos, drojdie, sare, zahar, 1 ceasca de orez gatit

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se inmoaie orezul in apa timp de 4 ore, dupa care se scurge de apa. Se mixeaza cu nuca de cocos curatata si maruntita in prealabil si cu orezul gatit. Se adauga drojdie, sare, zahar, apa fiarta si se tine asa timp de juamatate de ora. Apoi se adauga si compozitia mixata. Se tine la fermentat timp de 8 ore.
Cand este gata, compozitia se intinde intr-o tigaie si se acopera cu un capac. Se tine la foc timp de 2 miunte. Cand se prepara appam, este necesar sa se prajeasca doar pe o singura parte. Se serveste fierbinte cu cartofi condimentati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Appam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Lemon-Berry Triffle -   Desert cu fructe

Lemon-Berry Triffle - Desert cu fructe

Intr-un was de sticla (se vede in poze) se aseaza pe fundul vasului si pe pereti biscuti Nilla. Peste

66 voturi    8 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu cocos

Fursecuri cu cocos

Se amesteca toate ingredientele impreuna pana se formeaza un aluat moale si uniform (poate fi amestecat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Merita incercaa !

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg orez
  • 1 nuca de cocos
  • drojdie
  • sare
  • zahar
  • 1 ceasca de orez gatit

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercaa !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu aromă de portocale