Se inmoaie orezul in apa timp de 4 ore, dupa care se scurge de apa. Se mixeaza cu nuca de cocos curatata si maruntita in prealabil si cu orezul gatit. Se adauga drojdie, sare, zahar, apa fiarta si se tine asa timp de juamatate de ora. Apoi se adauga si compozitia mixata. Se tine la fermentat timp de 8 ore.
Cand este gata, compozitia se intinde intr-o tigaie si se acopera cu un capac. Se tine la foc timp de 2 miunte. Cand se prepara appam, este necesar sa se prajeasca doar pe o singura parte. Se serveste fierbinte cu cartofi condimentati.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii