Reteta postata pe: 21 septembrie 2009
Ingrediente
2 kg ardei gras mici de culoare galbena,portocali si rosi, 2l Suc de corcoduse(zarzare) sau zeama de lamaie, 4 lg zahar, sare, 3 lg ulei la litru de acreala
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Punem sucul de corcoduse la fiert,adaugam apa(daca e prea acru) ,sare si cele 4 lg de zahar,cand fierbe adaugam si uleiul.
Ardei se spala si se crapa in 4 dar sa nu se desprinda unul de altul....
intra cam 5 ardei la borcanul de 800 gr
adaugam ardei in zeama fierbinte si ii lasam cca 3 min,ii scoatem si ii asezam in borcan,adaugam zeama si capsam....sunt ff deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei acri dulci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate