autor:

Michelle

» » Conserve si muraturi

Ardei acri dulci

Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
2 kg ardei gras mici de culoare galbena,portocali si rosi, 2l Suc de corcoduse(zarzare) sau zeama de lamaie, 4 lg zahar, sare, 3 lg ulei la litru de acreala

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Punem sucul de corcoduse la fiert,adaugam apa(daca e prea acru) ,sare si cele 4 lg de zahar,cand fierbe adaugam si uleiul.
Ardei se spala si se crapa in 4 dar sa nu se desprinda unul de altul....
intra cam 5 ardei la borcanul de 800 gr
adaugam ardei in zeama fierbinte si ii lasam cca 3 min,ii scoatem si ii asezam in borcan,adaugam zeama si capsam....sunt ff deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei acri dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gem de mere

Gem de mere

Se curăță merele și se dau prin răzătoarea mare. Se pune zahărul deasupra și se lasă două

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
DULCEATA DE SMOCHINE VERZI SI ROSII

DULCEATA DE SMOCHINE VERZI SI ROSII

Smochinele se spala,se rup coditele ,se inteapa cu furculita, se aseaza intr-o cratita impreuna cu

85 voturi    24 comentarii
1h 40 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Da, corcodusele pot inlocui otetul. Foarte buni!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Este o reteta deosebita. O salvez.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 kg ardei gras mici de culoare galbena,portocali si rosi
  • 2l Suc de corcoduse(zarzare) sau zeama de lamaie
  • 4 lg zahar
  • sare
  • 3 lg ulei la litru de acreala

Raporteaza reteta

Retete
de Michelle
PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune

6 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Cornuri cu fondant de mere

Cornuri cu fondant de mere

Drojdia impreuna cu putin lapte caldut,zahar si faina se amesteca si se lasa la dospit..cand a crescut

7 voturi    8 comentarii
3h
Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie,

6 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Da, corcodusele pot inlocui otetul. Foarte buni!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Masline murate, taiate rondele