autor:

Michelle

» » Conserve si muraturi

Ardei acri dulci

Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
2 kg ardei gras mici de culoare galbena,portocali si rosi, 2l Suc de corcoduse(zarzare) sau zeama de lamaie, 4 lg zahar, sare, 3 lg ulei la litru de acreala

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Punem sucul de corcoduse la fiert,adaugam apa(daca e prea acru) ,sare si cele 4 lg de zahar,cand fierbe adaugam si uleiul.
Ardei se spala si se crapa in 4 dar sa nu se desprinda unul de altul....
intra cam 5 ardei la borcanul de 800 gr
adaugam ardei in zeama fierbinte si ii lasam cca 3 min,ii scoatem si ii asezam in borcan,adaugam zeama si capsam....sunt ff deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei acri dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali

Gogosari traditionali

Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand

52 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Da, corcodusele pot inlocui otetul. Foarte buni!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Este o reteta deosebita. O salvez.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 kg ardei gras mici de culoare galbena,portocali si rosi
  • 2l Suc de corcoduse(zarzare) sau zeama de lamaie
  • 4 lg zahar
  • sare
  • 3 lg ulei la litru de acreala

Raporteaza reteta

Retete
de Michelle
PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune

6 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Cornuri cu fondant de mere

Cornuri cu fondant de mere

Drojdia impreuna cu putin lapte caldut,zahar si faina se amesteca si se lasa la dospit..cand a crescut

7 voturi    8 comentarii
3h
Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie,

6 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Da, corcodusele pot inlocui otetul. Foarte buni!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Dulceata aromata din coji de lubenita