autor:

Michelle

» » Conserve si muraturi

Ardei acri dulci

Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Michelle (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
2 kg ardei gras mici de culoare galbena,portocali si rosi, 2l Suc de corcoduse(zarzare) sau zeama de lamaie, 4 lg zahar, sare, 3 lg ulei la litru de acreala

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Punem sucul de corcoduse la fiert,adaugam apa(daca e prea acru) ,sare si cele 4 lg de zahar,cand fierbe adaugam si uleiul.
Ardei se spala si se crapa in 4 dar sa nu se desprinda unul de altul....
intra cam 5 ardei la borcanul de 800 gr
adaugam ardei in zeama fierbinte si ii lasam cca 3 min,ii scoatem si ii asezam in borcan,adaugam zeama si capsam....sunt ff deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei acri dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari umpluti cu struguri

Gogosari umpluti cu struguri

Gogosarii curatati de cotoare si seminte si spalati, sunt lasati sa se scurga. Boabele de struguri

1 vot    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Hribi conservati in ulei de masline

Hribi conservati in ulei de masline

Hribii proaspeti culesi din padure se spala bine cu apa rece si se lasa la scurs pe un servet absorbant

0 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Da, corcodusele pot inlocui otetul. Foarte buni!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Este o reteta deosebita. O salvez.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 kg ardei gras mici de culoare galbena,portocali si rosi
  • 2l Suc de corcoduse(zarzare) sau zeama de lamaie
  • 4 lg zahar
  • sare
  • 3 lg ulei la litru de acreala

Raporteaza reteta

Retete
de Michelle
PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

PRAJITURA INSIROPATA DE GRIS

Laptele + zaharul se pun la fiert,apoi se adauga grisul.Se ia de pe foc si se adauga cocosul,se pune

6 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Cornuri cu fondant de mere

Cornuri cu fondant de mere

Drojdia impreuna cu putin lapte caldut,zahar si faina se amesteca si se lasa la dospit..cand a crescut

7 voturi    8 comentarii
3h
Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie,

6 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Da, corcodusele pot inlocui otetul. Foarte buni!

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
DULCEATA DE VISINE