Reteta simpla de ardei copti la borcan.
Reteta simpla de ardei copti la borcan. Pentru gospodinele care nu mai au loc în cămară şi pentru ardei copti, reţeta de mai jos le va salva pentru că este foarte uşoară, nu necesită mult timp de preparare, iar rezultatul este delicios.
Eu am gasit ieri la piata ardei capia si, cum imi plac foarte mult, i-am cumparat si am si facut.
Se pot servi ca salata, cu mancare sau putem face si paine cu ardei copti.
Ardeii se prăjesc în ulei mult – cam la fel ca şi cartofii pai – după care se decojesc. Prăjiţi în acest fel, durează mult mai puţin toată reţeta, spre deosebire de prăjitul în mod clasic, pe plită sau la cuptor. Ardeii se curăță, se poate îndepărta și cotorul, după care se sărează și se lasă la scurs.
Într-o oală, pregătim oțetul cu sarea și zahărul și le punem pe foc. În fiecare borcan, se pun ardei, după care turnăm zeama peste și închidem borcanele. Borcanele se pun la fiert într-o oală cu apa, pentru 15 – 20 de minute. Se lasă să se răcească în oală, după care se pot depozita în cămară.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii