autor:

Ada Chersan

» » Aperitive

Ardei copti umpluti cu cascaval

Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ada Chersan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
1 kg ardei gras, 250gr cascaval, 1 ou, 5 linguri faina, sare,, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ardeii se coc intregi apoi se pun intr-un castron,se presara putina sare si se acopera.Se lasa 20 de minute.Intre timp bati oul cu putina sare si tai cascavalul in feliute subtiri.Cureti ardeii de coaja si cotoare,ii umpli cu cate o feliuta de cascaval,ii treci prin faina si apoi prin oul batut cu sarea si ii prajesti in uleiul bine incins.Se servesc calzi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada delicioasa din branza

Rulada delicioasa din branza

1.Se amesteca branzeturile cu ceapa rosie tocata marunt si cu mararul la fel ,tocat fin. Legumele

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Sos de branza cu ceapa verde

Sos de branza cu ceapa verde

Amestecati toate cu sare si piper.

1 vot    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2011

    o reteta foarte buna am incercat-o pe proprii musafiri

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    Bine ai venit Ada, in marea noastra familie Gustoasa! Sant deliciosi ardeii yumi,yumi. Felicitari !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras
  • 250gr cascaval
  • 1 ou
  • 5 linguri faina
  • sare,
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Ada Chersan
Cornulete cu dulceata de piersici

Cornulete cu dulceata de piersici

Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita la foc mic.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zaharul, sarea, uleiul de masline. Se adauga faina

6 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Sarlota

Sarlota

Pentru crema se amesteca oul cu zaharul pana devine o crema spumoasa. Se adauga laptele treptat

0 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Dulciuri diverse

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

o reteta foarte buna am incercat-o pe proprii musafiri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Feta cu chimen si lamaie