autor:

anuta

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 februarie 2018

Ingrediente
6-8 ardei kapia rosu, 500 g carne tocata de pui, 1 cescuta de orez, 2 oua , sare, condimente uscate, 2 morcovi dati prin razatoarea mica, 1 radacina de patrunjel data prin razatoarea mica, 1 legatura mare de marar verde, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ardeiul spalat de cotoare si samburi. Carnea tocata se amesteca cu o lingura cu orezul, morcovii si radacina de patrunjel, sare, condimente, verdeata tocata fin, ouale si un pic de ulei.

Se umple fiecare ardei (pentru a reusi sa umplem ardeii bine cu umplutura, taiem un pic din varfurui pentru a permite aerului sa iasa astfel umplutura, ajungand pana in varful lui).

Se asaza ardei langa ardei, in craticioara oin care ii vom fierbe cu apa cu sare si un strop de ulei de masline. Se servesc simpli sau cu smantana. Este o mancare sanatoasa, dietetica si tolerata si de cei mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu legume la cuptor

Cartofi cu legume la cuptor

Se curata si se spala legumele. Cartofii se taie in 6. Cu ajutorul unui tocator se taie subtire

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu garnitura de legume

Pui cu garnitura de legume

Se spala bine copanele de pui, se parlesc si se asaza in tava cu ulei. Adaugam condimente si vin,

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6-8 ardei kapia rosu
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 cescuta de orez
  • 2 oua 
  • sare
  • condimente uscate
  • 2 morcovi dati prin razatoarea mica
  • 1 radacina de patrunjel data prin razatoarea mica
  • 1 legatura mare de marar verde
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecel pane/Castraveti pane