autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Ingrediente
4 ardei Kapia, 150 g branza de vaci, 200 g telemea de vaca, 2-3 linguri de smantana, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri rase capere, 1 lingurita rasa cimbru uscat, 7-8 fire marar verde, sare dupa gust, piper alb macinat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile.
Intr-un castron sfaramam cu ajutorul furculitei branza si apoi o amestecam cu branza de vaci,smantana,caperele,mararul taiat marunt si cimbrul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Obtinem o pasta.
Cu pasta obtinuta umplem ardeii kapia.
Asezam ardeii intr-un vas termorezistent ,ii ungem cu ulei de masline si ii dam la cuptor ,la 180 grade, pentru circa 20 min.
Cand sunt gata se scot din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin si apoi se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Piept de pui si camembert in crusta

Piept de pui si camembert in crusta

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Se incalzeste cuptorul la 200 g C. Se spala pieptul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu telemea

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam

7 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei Kapia
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g telemea de vaca
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri rase capere
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 7-8 fire marar verde
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de cascaval