autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2014

Ingrediente
4 ardei Kapia, 150 g branza de vaci, 200 g telemea de vaca, 2-3 linguri de smantana, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri rase capere, 1 lingurita rasa cimbru uscat, 7-8 fire marar verde, sare dupa gust, piper alb macinat dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile.
Intr-un castron sfaramam cu ajutorul furculitei branza si apoi o amestecam cu branza de vaci,smantana,caperele,mararul taiat marunt si cimbrul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Obtinem o pasta.
Cu pasta obtinuta umplem ardeii kapia.
Asezam ardeii intr-un vas termorezistent ,ii ungem cu ulei de masline si ii dam la cuptor ,la 180 grade, pentru circa 20 min.
Cand sunt gata se scot din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin si apoi se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv rece rapid

Aperitiv rece rapid

Se taie rosia in doua, in forma de stea. Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile

5 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei Kapia
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g telemea de vaca
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri rase capere
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 7-8 fire marar verde
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branzeturi